قسمتی از فتاوای مضحک علمای وهابیت.

صوت ســـخنرانی:

سخنران: دڪتر وحید باقرپور ڪاشانی

𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ 𑁍
‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌
•دانلود ڪلیپ، pdf و صوتِ سخنرانی با ڪلیڪ روے عبارات زیر:

دانلـود‌ویـدئو‌📥

دانلـود‌ pdf 📥

دانلـود‌صـوت📥

ببینید این‌قدری این فتاوا مضحک شده، این فتاوا هی دارد روز به روز بیشترم می‌شود، مسائل مختلف، همین فتاوا را می‌خوانم بعد آخرش سوالات را پاسخ می‌دهم، در خدمتتان هستیم.

نمونه‌ای از این فتاوا را بخوانم، مثلاً علی عبدالحمید وهابی، این ملّای وهابی در کتاب «الموت» چاپ اردن صفحه ۲۹، می‌گوید چی؟ می‌گوید حمل جنازه با ماشین‌های مخصوص حمل جنازه (یعنی آمبولانس)، و تشییع جنازه را در حالی که در ماشین است مشروع نیست، حرام است! ببینید چه فتاوایی می‌دهد!
خب چه مسئله‌ای داری می‌گویی که حمل این با ماشین اشکال دارد؟! این یک.
این فتاواهایشان حالا چندتایش را انتخاب کردم، به قدری زیاد هست.
مثلاً نمونه‌ای دیگر، بن‌باز می‌گوید؛
در «مجله البحوث» رقم ۴۲، صفحه ۱۶۱، فتوای بن‌باز را آورده، می‌گوید؛ نزد ما در این مورد اشکال است، چرا که خطر تصویر زیاد است؛ می‌گوید تحریم فیلمبرداری در مجالس، اگر فیلم برداری کنید در مجالس این حرام است، مرتکب گناه شدید؛ می‌گویی چرا نزد ما؟ می‌گوید اشکال دارد، چرا که خطر تصویر زیاد می‌باشد، خب چرا؟ و به جهت این‌که در این موضوع، احادیث ثابت در صحیح بخاری و صحیح مسلم و دیگر کتاب‌ها رسیده که شدیدترین مردم از حیث عذاب در روز قیامت کسانی هستند که تصویر می‌کشند، و نیز احادیثی که در آن‌ها تصویر کننده‌ها مورد لعن است، لذا می‌گوید استنادی که این روایت‌ها هست، این‌جا که فیلم‌برداری در مجالس بکنید، چون این تصویرها ضبط می‌شود دیگر، می‌گوید این کار، کار حرامی‌ست داری انجام می‌دهی! بله!
نمونهٔ دیگر، عجیب است!
محمد صالح؛ می‌گوید که در مجموع فتاوایی که دارد، جلد چهارم صفحه ۱۵۱، می‌گوید شستن دست‌ها و صورت با صابون هنگام وضو مشروع نیست، بله شستن دست‌ها و صورت با صابون هنگام وضو مشروع نیست! با چی باید بشوریم پس؟
زمان پیامبر می‌گوید صابون نبوده، با صابون نباید بشوریم، خیلی خب!

یا فتوای دیگری که باز ذکر کردند این‌که اگر انسان از گوشت شتر، چه نر چه ماده، آن را بخورد وضوش باطل می‌شود! چه خام باشد چه پخته باشد! گوشت شتر ماده یا نرش بخوری وضو باطل می‌شود!
این را از کجا آوردی این حرف را؟
و احترام به استاد، اگر احترام به استاد داشته باشد می‌گوید چیز خوبی نیست! این مسئله را آورده.
حتی جالب این است که این آقایان، این هم بخوانم جالب است، مسئله جالب است، این‌ها فتوا دادند بر این‌که، حالا ببینید این‌ها فتوایی که دادند در عصری که علم به کجا رسیده، چنین گفتند و تمام این مسائل، بن‌باز می‌آید این‌جا فتوا می‌دهد که، این جناب بن‌باز، آورده که قائل شدن به کرویت کره زمین قول باطلی‌ست! اگر بگویی زمین کروی‌ست، یک حرف باطلی‌ست، که معتقد به صحت آن از اسلام و از دین اسلام خارجه و کافر هست!
یعنی ما اگر اکنون بگوییم که کره زمین گرده، ما کافر شدیم! خب همه ما کافر!
اصلاً تمام این ملت [کافر]!
خب تو چی؟! [می‌گوید] ما خداشناسیم!
خب خدا را به ما معرفی کن خدای تو چه خدایی‌ست؟! خدایی که کمر دارد، خدایی که چشم دارد، خدایی که دست دارد و.. ببینید، وقتی که روی این مسائل این‌طوری بازی در می‌آورند را خدا این‌طوری بازی در می‌آورند، دیگر این فتاوایی که می‌دهند چقدر بی‌گناهان و به کشتن دادند، جریان داعش، جریانات تندرویی که هست، این‌ها با توجه به همین فتاوا بود؛ زن‌های مسلمان‌ها را می‌گرفتند جهاد نکاح باهاش می‌کردند، با یک خانمی در یک روز ۲۰ تا مرد العیاذ‌باللّٰه، خب این چه کاری‌ست؟! خب فتوا داده! وقتی در مورد این مسائل این‌طوری فتوا می‌دهد اشکال ندارد! این همه انحراف، این همه اعوجاج و چهره اسلام و این‌طوری بد جلوه می‌دهند در دنیا و چقدر هم دارند تبلیغ می‌کنند…
ببینید شما اکنون به زبان انگلیسی سرچ بکنید، می‌بینید که اولین سایت‌هایی که می‌آید بالا در تبلیغ اسلام، سایت‌های وهابی هست، متأسفانه چقدر غیر مسلمان‌ها که می‌خواهند، با همین‌ها مواجه می‌شوند، چهره ملایمی هم بهشان نشان می‌دهند و این‌ها را وهابی می‌کنند و خب این‌ها، جا دارد واقعاً شیعه عقاید خودش را ترویج بکن ، تبلیغ بکند، عقایدی که مطابق عقل است، مطابق فطرت است، و این‌ها را بتواند به زبان‌های مختلف منتقل بکند که بعداً افراد به این گمراهی و اعوجاج کشیده نشوند.
سوال: دکتر می‌گن که این‌که می‌گوییم ائمه جلوه‌ای از کمالات الهی هستند، درست هست؟

جلوه به چه معنا؟ ببینید مخلوق خداوند، یعنی عظیم‌ترین مخلوقات و آثار خداوندند؛ جلوه، نه که ذات خداوند العیاذباللّٰه به تطور آمده شده ائمهٔ معصومین، بله! از باب شرافت، این‌ها به عنوان عظیم‌ترین مخلوقات خداوند هستند که در ظرفیت وجودی، ائمه معصومین عبهترین عمل رو داشتند، بهترین عملکرد رو داشتند، بهترین‌ها بودند؛ بله، لذا خداوند متعال مِثْل نداره، مَثَل دارن، ائمه مَثَل اعلای خداوندن، عظیم‌ترین مخلوق پروردگار هستن، این‌ها اسوه هستند، این‌ها میزان هستند.

حاضران: پرسیدند که از تصویر شاید منظورشون نگارگری هست نه فیلمبرداری!

بله ببینید، یک مطالبی هست، نقاشی کردن یک موجود دارای روح که باشه، کامل باشه، بر اساس این گفتن که اشکال داره؛ مجسمه‌سازی گفتن چنان‌چه اگر مجسمه یک تمثال کامل باشه اشکال داره، اما این‌جا این‌که خدمتتون عرض کردم، استناد به اون روایت‌ها می‌کنند اما بحث تصویربرداری در مجالس و داره مطرح می‌کنه، فیلمبرداری رو داره مطرح می‌کنه؛ یعنی از متأخرین‌شون دارن سوال می‌کنن چنین چیزی رو.

از حاضران: سوال پرسیدند که کتابی هست معرفی کنید برای فتواهای آقایان وهابی؟!

بله، ببینید این کتاب «وهابیت از دیدگاه اهل‌سنت» که معرفی کردم، این‌جا تقریباً می‌شه گفت که بله از صفحه ۲۱۵ تا صفحه ۲۴۳ فتاوای این‌ها رو جمع کرده.
به قدری زیاده، من چندتاش و خوندم، چندتاش و خوندم که خیلی زیاده در این خصوص، که بخوایم بخونیم که به تعبیری می‌شه فکاهی گاهی اوقات، جوک می‌شه؛ خیلی حرف‌هایی که زدن جوک می‌شه.
حالا نگم که مثلاً فتوا دادن خانم کنار دیوار نباید بخوابه! حالا چی بگم دیگه، یک چیزهایی داره که عرضم به حضور شما، ما خیلی ملاحظه کردیم یک چیزهایی رو نگیم! خیلی حرف‌هایی دارند عجیب غریب دیگه!

پیشنهاد ما به شما

سیرت عَمَلی حضرت مهدی علیه‌السلام.

صوت ســـخنرانی: سخنران: دڪتر وحید باقرپور ڪاشانی 𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green