صیحه آسمانی از علائم حتمی ظهور امام زمان علیه‌السلام در قرآن.

صوت ســـخنرانی:

سخنران: دڪتر وحید باقرپور ڪاشانی

𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ 𑁍
‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌
•دانلود ڪلیپ، pdf و صوتِ سخنرانی با ڪلیڪ روے عبارات زیر:

دانلـود‌ویـدئو‌📥

دانلـود‌ pdf 📥

دانلـود‌صـوت📥

៹ ،﷽، ›

صیحه آسمانی از علائم
حتمی ظهور امام زمان علیه‌السلام در قرآن

اما بحثی را مطرح می‌کنم این‌جا با توجه به علائم وجود نازنین امام زمان علیه‌السلام؛ یعنی علائمی که حضرت مطرح شده، این‌هم اشاره شده در قرآن بله، در آیه‌ای از قرآن اشاره شده که حالا این و خدمت بزرگواران این آیه هم تلاوت می‌کنم.
این هست آیه، در سوره مبارکهٔ شُعراء، آیهٔ چهارم:
«إِنْ نَشَأْ نُنَزِّلْ عَلَیْهِمْ مِنَ السَّمَاءِ آیَهً فَظَلَّتْ أَعْنَاقُهُمْ لَهَا خَاضِعِینَ».
ترجمه این است که اگر بخواهیم آیه‌ای، معجزه‌ای از آسمان بر آنان فرو می‌آوریم تا در برابر آن گردن‌هایشان خاضع گردد.
امام صادق علیه‌السلام فرمودند که وجود نازنین حضرت صاحب الزمان قبل قیام القائم، ۵ نشانه [دارد].
«الصیحه و السفیانی و الخسف و قتل النفس الزکیه و الیمانی»؛ یک صیحهٔ آسمانی صورت می‌گیرد که حضرت اشاره کردند آن نشانه و معجزه‌ای که در قرآن آورده، «إِنْ نَشَأْ نُنَزِّلْ عَلَیْهِمْ مِنَ السَّمَاءِ آیَهً فَظَلَّتْ أَعْنَاقُهُمْ لَهَا خَاضِعِینَ» که در برابر آن همهٔ گردن‌ها خاضع می‌شود، فرمود همان صیحه هست.
آن صیحه‌ای که می‌شنوند همه، و ندا داده می‌شود بر ارتباط با امام زمان علیه‌السلام؛ هر انسانی که در کرهٔ زمین باشد آن صدا را می‌شنود، اگر خواب باشد در روایت هست بیدار می‌شود، اگر در نقطه‌ای باشد دور از تمدن باشد این صدا را می‌شنود، یک معجزه‌ست و نوید می‌دهند بر اینکه امام زمان علیه‌السلام در زمان بسیار کوتاهی بعد از آن صیحه، وجود نازنین حضرت صاحب تشریف می‌آورند.
این آیه اشاره دارد، امام صادق فرمودند که به آن صیحه.
خروج سفیانی، حالا این سفیانی خودش این بحث‌ها را ما مفصل کردیم، چند جلسه در مورد سفیانی صحبت کردیم، با توجه به روایات یک کسی‌ست که مخالف امام زمان علیه‌السلام هست و بدعت‌گذار هست و شخص، شخص منحرفی هست و حرکت می‌کنه در مقابل جریان امام زمان علیه‌السلام و لشکر این‌ها در سرزمین «بِیْداء» فرو می‌رود، این‌هم دومی که مطرح کردند.
فردی را وجود نازنین امام زمان علیه‌السلام می‌فرستد برای ارشاد افرادی که در سعودی هستند، در عربستان سعودی هستند، کنار کعبه ارشاد می‌خواهد بکند، ملقب به نفس زکیه، این و می‌کشند سر از تنش جدا می‌کنند و خروج یمانی.
این موارد که به عنوان علائم مطرح شده و جالبه این است که فرمودند حضرت صادق علیه‌السلام، اگر تو این‌ها شک کردی، صیحه را بچسب!
آقا من نمی‌دانم این واقعاً این فردی که هست سفیانی هست یا سفیانی نیست، این واقعاً یمانی هست یا یمانی نیست، چون از این بحث‌ها هم زیاد هست دیگه، ادعاها زیاد شده؛ اکنون جمعی می‌گویند که آقا این آقای یمانی هست و مهدی اول هست و جریان احمد الحسن و خودتان می‌دانید، ادعاها و این‌ها… بعد نگاه می‌کنیم در آثار ایشان، پر از تعارضات هست با آیات و روایات‌. نمی‌توانیم هرکی هر ادعایی که کرد. ما در طی تاریخ فراوان افرادی بودند که ادعای مهدویت کردن، حالا یک نفر آمده مثلاً گفته که ما پسر امام زمان هستیم، یا مثلاً ما آن یمانی هستیم، یا سید خراسانی هستیم، صرف ادعا جریان حل نمی‌شود.
بعد فرمودند: اگر چنان‌چه تو این‌ها شک کردی، صیحه، صیحه یعنی این‌قدر بیّن هست به عنوان علائمی که در خصوص حضرت مهدی علیه‌السلام مطرح شد.

پیشنهاد ما به شما

معرفی اجمالی آیت‌الله سید محمد حسن حسینی قوچانی ملقب به آقا نجفی قوچانی.

❲﷽❳ ◈ ━━ 𝐕𝐈𝐃𝐄𝐎 𝐏𝐎𝐒𝐓 ━━ ◈ ≻ معرفی اجمالی آیت‌الله سید محمد حسن حسینی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green