کامل شدن عقل و علم در زمان ظهور ولی‌عصر علیه‌السلام./دکتر وحید باقرپور کاشانی

صوت ســـخنرانی:

سخنران: دڪتر وحید باقرپور ڪاشانی

𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ 𑁍 ⋆ 𑁍
‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌
•دانلود ڪلیپ، pdf و صوتِ سخنرانی با ڪلیڪ روے عبارات زیر:

دانلـود‌ویـدئو‌📥

دانلـود‌ pdf 📥

دانلـود‌صـوت📥

┓ 🖌┏؛
┛┗؛  کامل شدن عقل و علم در زمان ظهور ولی‌عصر علیه‌السلام ↓📋 › ؛

حضرت باقر علیه‌السلام فرمودند (روایت در اصول کافی جلد اول صفحه نوزدهم):
«هرگاه قائم ما قیام نمود، دست خود را روی سر مردم می‌گذارد و بدان‌وسیله عقل‌های آن‌ها جمع می‌شود و افکارشان کامل می‌گردد».
در روایت دیگری باز در جلد ۵۲ بحارالأنوار صفحه ۳۳۶ فرمودند:
«قائم ما آنگاه که قیام کند خداوند چندان نیرو به گوش‌ها و دیدگان شیعیان ما می‌دهد که میان آن‌ها و قائم ما پیک و بَرید (بَرید به معنی قاصد و پست است و مسافتی که بَرید می‌پیماید تقریباً ۱۲ میل است) نخواهد بود. پس قائم ما با آنها صحبت می‌کند و آن‌ها هم صدای او را می‌شنوند و به او نگاه می‌کنند در حالی که او در محل خودش می‌باشد».
حضرت صادق علیه‌السلام جلد ۵۲ صفحه ۳۳۶ فرمودند:
«علم بیست و هفت حرف است. تمام آن‌چه پیغمبران آورده‌اند دو حرف است و مردم هم تاکنون بیش‌ از آن دو حرف را ندانسته‌اند. پس زمانی‌ که قائم ما قیام می‌کند بیست و پنج حرف دیگر را بیرون می‌آورد و آن را میان مردم منتشر می‌سازد و آن دو حرف را هم به آن‌ها ضمیمه می‌نماید تا آن‌که بیست و هفت حرف علم منتهی می‌شود».
یعنی بیست و هفت مرتبه و به تعبیری سطح دارد پیشرفت دارد که وقتی حضرت تشریف می‌آورند در این سطح قرار می‌گیرد.

-دکتر وحید باقرپور کاشانی.

پیشنهاد ما به شما

هر چه بیشتر وارد علم شدم، متوجه شدم ماده‌گرایی و آتئیسم چه فاجعه‌ای برای علم رقم می‌زند.≻پروفسور مایکل اگنور.

❲﷽❳ ◈ ━━ 𝐕𝐈𝐃𝐄𝐎 𝐏𝐎𝐒𝐓 ━━ ◈ ≻ هر چه بیشتر وارد علم شدم، متوجه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Question   Razz  Sad   Evil  Exclaim  Smile  Redface  Biggrin  Surprised  Eek   Confused   Cool  LOL   Mad   Twisted  Rolleyes   Wink  Idea  Arrow  Neutral  Cry   Mr. Green